Vesti

Cupra svoj koncept potpuno električnog SUV-kupe vozila predstavlja 2. septembra!

Premijera na Sajmu automobila u Frankfurtu

Cupra EV koncept
1.56KPregleda

Cupra nastavlja sa promotivnom kapmanjom za svoje prvo potpuno električno vozilo. Danas je ovaj brend objavio prvi tizer video enterijera koncept modela koji će premijerno biti pradstavljen u Frankfurtu sledećeg meseca.

Cupra EV koncept

Naime, kako su naveli predstavnci ovog brenda, još uvek neimenovani koncept će imati „kabinu koja je orijentisana ka vozaču, dok u isto vreme pruža udobnost svim putnicima“. Fotografije i video nam otkrivaju moderan dizajn komandne table. Na njoj se ističe potpuno digitalna instrument tabla i multifunkcionalni, sportski volan presvučen alkantarom. Na sredini volana se nalazi osvetljeni Cupra logo.

Cupra EV koncept

Takođe možemo videti i detalje od ugljenikovih vlakana na panelima vrata i poklopcima bočnih retrovizora. Tu je i sistem ambijentalnog osvetljenja.

Ovaj koncept je zamišljen kao performantno električno vozilo. Predstavnici kompanije za njega navode da kombinuje „siluetu krosovera, stav SUV-a i elegantnost sportskog kupea“. U prevodu, to znači da očekujemo SUV-kupe model.

Cupra EV koncept

Ovaj Cupra električni koncept će premijerno biti predstavljen 2. septembra putem interneta. Svoju javnu premijeru će imati na Sajmu automobila u Frankfurtu.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery