Vesti

BMW Serije 8 u GranCoupe varijanti uslikan prilikom transporta

Gotovo bez ikakve kamuflaže!

BMW Serije 8 GranCoupe
1.24KPregleda

BMW se polako sprema da predstavi GranCoupe verziju Serije 8 sa 4 vrata. Međutim, na internetu su se već pojavile nove špijunske fotografije na kojima se ovaj model vidi, gotovo bez ikakve kamuflaže.

BMW Serije 8 GranCoupe

Ovo je zapravo i prvi put da vidimo kako će izgledati taj model u realnom svetu. Naime, BMW Serije 8 GranCoupe će u gami bavarskog proizvođača zameniti staru Seriju 6 u GranCoupe varijanti.

Kao i model u Coupe (kupe) verziji, i GranCoupe Serije 8 će imati agresivne i suptilne detalje na karoseriji. Tu mislimo na sve od ošrtig ivica branika, do dinamičnih linija bočnih strana.

Enterijer će u suštini imati isti dizajn kao kod Coupe i Convertible (kabriolet) verzije. To znači da će se i u ovom modelu naći najnoviji Live Cockpit sistem sa ekranom digitalne instrument table veličine 12,3 inča i ekran infotejnment sistema dijagonale 10,25 inča.

Na širokoj centralnoj konzoli će se naći kontrole kojima će se pristupati modu vožnje i iDrive sistemu.

Paleta agregata će biti ista kao i na ostalim modelima Serije 8. To znači da će ovaj model biti dostupan i sa uvodnim rednim šestocilindarskim agregatom radne zapremine 3 litara. On će se naći na modelu sa oznakom 840i, koji će razvijati 335 konjskih snaga. Dostupni će biti i 4,4-litarski twin-turbo V8 koji razvija 523 konjske snage kod M850i xDrive modela, ali i redni šestocilindarski dizel agregat zapremine tri litara koji razvija 315 kosnjkih snaga.  

Naravno, na vrhu ponude celokupne Serije 8 će se naći željno iščekivani M8. On će imati isti twin-turbo V8 pogonski sklop kao i model M5.

Špijunske fotografije: Carscoops

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery