Vesti

SEAT Tarraco i prijatelji – vozački dan na Fruškoj Gori

Događaji

SEAT Tarraco i prijatelji
2.27KPregleda

Dolazak SEAT-a Tarraco na tržište Srbije, zaokružuje i na ovim prostorima ponudu španskog proizvođača u SUV segmentu.

SEAT Tarraco i prijatelji

Tarraco na naše tržište stiže sa bogatom standardom opremom. Ističu se LED svetla, digitalna instrument tabla, opcija sa 7 sedišta, i motori od 150 do 190 KS (u dizel i benzinskim varijatma). Agregati mogu biti povezani na manuelne ili DSG menjače… 

Zaista mnogo toga dobrog spakovano je u vozilo impozantne dužine od preko 4.7 metara. Cena startuje od 29.990 evra, a zavisno od opreme može da košta i do 40.000 evra. 

Sa druge strane, već afirmisani modeli Arona i Ateca stižu brendovski pojačani.

Pored standardnog, Arona nastupa u izdanju FR. Mali graski SUV pokreće motor od 150 KS, a sama pojava ovog automobila je izuzetno personalizovana. Arona na našem tržištu startuje od 15.490 evra.

Kompanija SEAT pristupa tržištu Srbije inovativnim načinima komunikacije sa kupcima. Jedan od njih je i kampanja „SUV Expert“ čiji je cilj bio pokazati klijentima da bogato opremljen automobil ne mora da bude skup.

Ateca je na ovom događaju nastupila i u izdanju Cupra Ateca. Da potsetimo, na delu je 2,0-litarski TSI motor koji razvija okruglo 300 KS, sa pogonom na sve točkove.  Definitivno jedan od napoželjnih modela na novinarskoj prezentaciji.

SEAT trenutno važi za najbrže ratstući brend u Evropi. Iz kompanije Porsche SCG sa pravom očekuju da će se taj trend preneti i na tržište Srbije.

2 Komentara

  1. Подржавамо обилазак Фрушке горе.
    На почетку ТВ прилога чују се птичице, вероватно шеве, а неко ће рећи да у су препелице. Птичице прате возаче и аутомобиле, што је лепо.
    Још да врате железничку пругу од Руме до Врдника, па да идемо на Иришки венац возом, био би рај на земљи.

  2. Dovoljno je pogledati cenovnik Skode Kodiaq i izvesti zakljucak da menadzer koji je kreirao cene Seat Tarraco zasluzuje ne ocenu 1 nego minus beskonacno. Taman i da obracujanju „popust“ opet su promasili sa cenama totalno.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery