Vesti

BMW M850i – luksuzni ili sportski automobil?

BMW M850i
2.39KPregleda

Oživljavanjem oznake Serija 8, BMW želi da pomrsi konce konkurenciji. Tu se pre svega misli na Mercedes S klase. Ipak, postavlja se pitanje da li je BMW M850i zapravo luksuzni ili sportski automobil.

BMW M850i

Ako je verovati recenzijama ovog modela koje se pojavljuju na internetu, novi BMW Serije 8 još uvek nije na nivou Mercedesove S klase, ali je svakako bolji od modela kog menja u gami kompanije. Naime, BMW M850i je od Serije 6 bolji po završnoj izradi i kavlitetu materijala, tehnološki je napredniji i ima lepši dizajn.

Ali to nije sve. Naime, poznati jutjuber, Dag DeMuro je odlučio da snimi video na kojem nam predstavlja model BMW M80i do najsitnijih detalja.

Po njegovom mišljenju, osim napredne tehnologije, BMW M850i je dosta udoban, doduše, samo za putnike na prednjim sedištima. Ono što je njega najviše zanimalo jeste kakav je ovaj novi model u vožnji. Po njegovom zaključku, novi BMW Serije 8 je dosta uzbudljiv, pogotovo za automobil koji je težak skoro dve tone.

Dag DeMuro je oduševljen i TwinPower Turbo V8 agregatom zapremine 4,4 litara. Zahvaljujući njemu ovaj model iz mesta do 100 km/h ubrzava za samo 3,6 sekundi. U tome mu najviše pomaže osmostepeni automatski menjač preko kojeg se 523 konjske snage i 748 Nm obrtnog momenta prenose na točkove.

1 Komentar

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery