AktuelnoVesti

BMW M3 karavan sastavljen od četiri vozila povučen iz saobraćaja i uništen (VIDEO)

18.7KPregleda

BMW razvija prvi M3 karavan, tako da je do sada to bilo ostavljeno entuzijastima, da kreiraju dotični „model“ samostalno.

 

Novajlija neće debitovati pre naredne godine, što znači da sve što imamo tog tipa do sada su „tjuning“ kreacije. To je očigledno znala i policija iz Vest Midlendsa u Velikoj Britaniji, koja je iz saobraćaja povukla zeleni M3 karavan na jednoj automobilskoj manifestaciji, što je iniciralo dalju istragu. Naime, ustanovljeno je da je dotično vozilo sastavljeno od ukradenih delova.

 

Automobil je zaustavljen prošlog novembra i poslat na inspekciju. Otkriveno je da je pogonski sklop sastavljen od dva ukradena M3 sedana. Jedan je ukraden iz salona 2019., dok je drugi otuđen 2018. Još dva karavana serije 3 su iskorišćena za karoseriju i panoramski krov, što je rezultiralo „nebezbednim“, mada atraktivnim vozilom.

 

Po policiji Vest Midlendsa, ovaj M3  je pobeđivao na izložbama, ali ga to nije spasilo prese. Policija je naložilo da se lažni M3 uništi, što je zabeleženo kamerom i postavljeno na Facebook stranici departmana, kao i na YouTube kanalu. Nije prijatno gledati kako se ovaj atraktivan automobil pretvara u zgužvanu gomilu gvožđa.

 

Ipak, ova „reciklaža“ je podsetnik da treba obraćati pažnju na vozilo koje kupujete. Brojne tjunerske kuće odrađuju izvanredan posao, ali tu su entuzijasti koji mogu da pokvare zabavu. Prilično je izvesno da vlasnik ovog M3 nije ni znao da je njegov automobil sastavljen od ukradenih delova, ali to ne sprečava policiju da oduzme i uništi takva vozila.

 

 

Vrele Gume

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery