AktuelnoVesti

BMW M3 CS već u pripremi?

1.7KPregleda

Da li će imati ručni menjač i pružati naglašene „drift“ sposobnosti?

 

Novi BMW M3 Competition, uprkos hipertrofiranoj prednjoj masci, „brutalna“ je verzija kompaktne bavarske limuzine. Oni koji su imali prilike da ga provozaju, listom kažu da prosto „izuva“ po pitanju performansi. Zabava u vožnji se prvenstveno odnosi na verziju sa zadnjim pogonom, mada je dostupan i M3 Competition xDrive, koji je doduše nešto brži.

 

Za one kojima „nešto nedostaje“, bilo da se radi o RWD ili AWD modelu, BMW možda u „M“ kuhinji priprema nešto namenjeno samo najzagriženijim ljubiteljima.

 

Po BMWblogu, G80 BMW M3 dobija Competition Sport verziju, poznatu kao „CS“. To su zaista sjajne vesti, koje doduše ne iznenađuju previše, budući da je BMW o tome već govorio ranije, sugerišući da bi CS oznaka mogla da bude u igri. Ne zaboravimo da F80 M3 ima CS veziju iz 2018.

 

Nekih bližih detalja za sada nema, ali budući G80 BMW M3 CS bi trebalo da izgubi na masi, što je oduvek bila karakteristika modela s dotičnom oznakom.

 

Nekoliko pitanja se ipak nametnulo. Da li će BMW M3 CS doći s xDrive pogonom po prvi put, ili će ostati jedan od omiljenih „drifterskih“ modela? Najvažnije pitanje kada je o entuzijastima reč je da li će posedovati manuelni menjač.

 

Za sada, ovo su pitanja na koja nema definitivnih odgovora, ali u BMWblogu smatraju da će u igri biti i manuelna transmisija i zadnji pogon, što je u principu u skladu s filozofijom redukovanja mase.

 

Vrele Gume

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery