Vesti

BMW brani svoj novi, odvažni dizajnerski pravac!

Bavarci ne odustaju od gigantske maske

BMW Concept 4
3.45KPregleda

Iako se velikom broju ljudi nije dopala ideja o novim, sve većim maskama (bubrezima) za BMW modele, predstavnici bavarskog proizvođača brane svoj novi, odvažni dizajnerski pravac.

BMW X7

Naime, BMW je u svoje nove modele počeo da uvodi sve masivniju masku „bubreg”. Iako su u javnosti mišljenja podeljena, iz Minhena tvrde da je reakcija „vrlo pozitivna“.

“Ovo je ključ za uspeh. Klijenti BMW-a su pokazali želju za novim modelima”, navode predstavnici bavarskog proizvođača. Ipak, nigde se na navode dokazi da je potražnja za novim modelima zaista tako velika. Tako da ne znamo da li je BMW sproveo ankete, ili je to stav trenutnih kupaca BMW automobila… Ili je pak to mišljenje neke fokus grupe?

Podsećamo, masivni “bubreg” je debitovao na modelu BMW X7. Naravno, s obzirom na veličinu tog automobila, maska se i ne ističe previše. Ipak, to nije slučaj sa novom Serijom 7 i novim Concept 4 modelom. Posebno od ovog koncepta koji bi trebalo da predstavlja uvod u novu generaciju Serije 4.

„Neki automobili su ekstrovertni, odvažniji od drugih jer šalju drugačiju poruku.“, rekao je potpredsednik proizvodnje u BMW Peter Hajnrih. Ovo bi možda moglo da znači sledeće: manji BMW, manji „bubreg“, veći BMW, veći „bubreg“. Da li će tako i biti, ostaje da se vidi.

BMW iNext

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery