Tjuning

Bentley Bentayga Centenary Edition u izdanju kompanije Kahn Design!

Savršen spoj elegancije i performansi

Bentley Bentayga by Kahn Design
1.66KPregleda

Neki od projekata tjuning kompanije Kahn Design su, priznajemo, malo preterani, bar po našem ukusu. Međutim, modifikacije koje je ta kompanija primenila na ovom Bentley Bentayga modelu idu savršeno uz njegov karakter.

Bentley Bentayga by Kahn Design

Osim spoljašnjeg dizajna koji izgleda fenomenalno u crnoj boji, ovaj Bentayga V8 model je dobio i detalje od ugljenikovih vlakana. Osim njih, istuču se još i saten crni farovi i zadnje svetlosne jedinice, okviri oko prozora, maska, pragovi, šine na krovu i tadnji branik. Čak i crno-sive “Kahn Le Mans” felne od 23 cola na koje su montirani 295/35 pneumatici izgledaju sjajno.  

Kahn se odlučio za sličan dizajn i u enterijeru. Tako se u kabini ističu sedišta, nasloni za ruke i paneli na vratima presvučeni Heringbon crnom kožom. Možemo slobodno reći da i ovaj entereijer sjajno ide uz spoljašnji dizajn, iako nije baš diskretan. Opet, oni koji kupe model Bentley Bentayga verovatno i ne žele da budu diskretni.

Ovaj primerak se trenutno prodaje i to po ceni od 180.146 evra. Da napomenemo još i da je automobil prešao svega 80 kilometara. To je za oko 23.000 evra skuplje od fabričkob Bentayga V8 modela. Naravno, kupci potroše još toliko, ako ne i više, novca na dodatne opcije.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery