Tjuning

Aston Martin DBS Superleggera u izdanju kompanije Wheelsandmore!

Razvija 818 KS, što ga opasno približava segmentu hiper automobila!

Aston Martin DBS Superleggera by Wheelsandmore
1.18KPregleda

“Aston Martin DBS Superleggera treba da ima više snage”… reče niko nikada… Ipak, tjuning kuća Wheelsandmore je rešila da ovom britanskom super automobilu podari dodatnu snagu, za svega 4.193 evra.  

Aston Martin DBS Superleggera by Wheelsandmore

Naime, ova tjuning kuća je spremila nekoliko unapređenja za softver ovog modela. Bez obzira na to koji tjuning paket se odabere, ovaj britanski GT će biti za 104 KS (72 kW) i 130 Nm obrtnog momenta jači od fabričkog. To znači da 5.2-litarski V12 agregat modela DBS Superleggera sada razvija 818 KS (610 kW) i 1.030 Nm obrtnog momenta.

Zahvaljujući toj dodatnoj snazi, DBS Superleggera je definitivno brži. Ipak, predstavnici kompanije Wheelsandmore nisu otkrili detalje o performansama, ali je rečeno da je maksimalna brzina ostala ista, 340 km/h. Podsećamo, fabrički model iz mesta do 100 km/h ubrzava za 3,4 sekundi.

Što se dizajna tiče, DBS Superleggera je definitivno jedan od najlepših automobila u svom segmentu. Zbog toga mu nikakve vizuelne modifikacije i nisu potrebne. Upravo zbog toga, Wheelsandmore je odlučila da mu podari samo nove felne. Zahvaljujući njima, kako navode predstavnici tjuning kuće, nijedan DBS Superleggera neće biti isti.

Da napomenemo i da ovaj model košta 274.995 evra u Nemačkoj, ali su dostupne i brojne opcije. Zahvaljujući tim opcijama, njegova cena vrlo lako može postati i veća…

Aston Martin DBS Superleggera by Wheelsandmore

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery