Vesti

Akcijska ponuda MINI Cooper S

PR Saopštenje

Mini Cooper S
4.74KPregleda

MINI Srbija je pripremila posebne pogodnosti za kupovinu MINI Cooper S modela. Uz posebne uslove za Full Fleet rentiranje vozila. Akcijske cene sada donose uštede preko 4.000€ i omogućavaju da odvezete MINI Cooper S za 2.425€.

Mini Cooper S

MINI Cooper S je brz i zabavan sportski automobil. On pruža savršenu mešavinu ushićujućeg osećaja vožnje sa niskim centrom gravitacije i urbanog dizajna koji zrači samopouzdanjem. Ovaj model garantuje pravi go-cart osećaj.

Kako funkcioniše “Full fleet”? Full fleet predstavlja idealan rent savremenog doba gde klijent ne brine ni o registraciji, ni o osiguranju ni o zimskim gumama. Čak je servis uključen u mesečnu ratu koju klijent plaća.

Primera radi, model MINI Cooper S, sa manuelnim menjačem, čija redovna cena sa dodatnom opremom iznosi 30.280€, sada je dostupan po ceni od 25.990€. Uz depozit od 10% za zakup ovog modela na 36 meseci, prvo plaćanje iznosi 2.425€ uz mesečnu rentu od 499€ (sa uključenim PDV-om).

Mini Cooper S

U iznos rate potpadaju troškovi najma vozila, održavanje 3 godine/60.000km, zimski set guma, kasko osiguranje kao i tri godišnje registracije vozila.

Svi akcijski modeli dostupni su u verziji sa automatskim ili manuelnim menjalem. Poseduju sportska sedišta za vozača i suvozača i aluminijumske felne. Tu je i MINI Excitement paket osvetljenja, automatska klima, senzori za kišu, tempomat, paket unutrašnjeg LED osvetljenja, kao i LED prednja svetla i svetla za maglu.

Upoznajte se bolje sa ponudom. Zakažite test vožnju ili kontaktirajte MINI prodajni salon i zatražite ponudu MINI Cooper S.

Mini Cooper S

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery