AktuelnoVesti

Mitsubishi L200 sasvim solidan u testu „severnog jelena“ (VIDEO)

1.45KPregleda

Uzimajući u obzir segment kojem pripada, rezultati su bili sasvim solidni

 

Prvi prolaz je napravljen pri brzini od 79 km/h, što je nešto više od željenih 77 km/h. Iako je automobil bio daleko od toga da kompletira manevar kako treba, utvrđeno je da su reakcije L200 sigurne i jednostavne za kontrolu. Podupravljanje je bilo izraženo, ali pokreti karoserije nisu bili posebno neprijatni.

 

Jedini čisti prolazak je izvršen pri brzini od 69 km/h, što je sasvim u redu za vozilo ovakve karoserijske konfiguracije. Prilikom ulaženja u liniju prema trećem redu čunjeva, došlo je do poskakivanja ogibljenja. Iako se radi o nepoželjnoj pojavi, ona je relativno često kod automobila s povišenim klirensom, a osećaj koji su imali putnici u L200 nije bio posebno alarmantan. Upravljanje je sporog odziva, prividno je otežano, što ujedno otežava zadatak vozaču, mada ne u toj meri kao kod Toyote Hilux.

 

Kod drugih pokušaja, poput onih pri brzinama od 70 i 73 km/h, reakcije su bile slične. U prvom, unutrašnji točkovi prilikom skretanja jasno se podižu s asfalta, ali ne do te mere da se na taj način ugrožava nivo kontrole nad vozilom. Efekat elektronskih pomagala je jasno primetan za volanom i uprkos onome što snimak može da sugeriše, osećaj sigurnosti ni u jednom trenutku nije ugrožen.

 

 

Vrele Gume

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery