Vesti

15 godina OTP Lizinga

OTP Lizing fotografija
Silvana Tričković
2.34KPregleda

Pouzdanost, fleksibilnost i efikasnost. To su osobine koje već deceniju i po krase kompaniju OTP Lizing. Ona je član OTP grupe, a pruža kvalitetne finansijske usluge za skoro 14,5 miliona klijenata u devet zemalja centralne Evrope.

Slaveći 15 godina postojanja, OTP Lizing s ponosom ističe da je svojom posvećenošću zadovoljenju tržišnih potreba i jasnom upravljačkom politikom, kompanija i u kriznim godinama uspevala da održi kontinuiranu profitabilnost, i na taj način bude pouzdan partner za preko 2000 svojih klijenta.

Pročitajte i: TEST: JEEP Wrangler Rubicon 2.2 CRD

Kompanija ima desetogodišnju saradnju sa brendom Mercedes-Benz. Ona sarađuje i sa drugim renomiranim brendovima kao što su Hyundai i Harley Davidson. To samo govori u prilog kvalitetu i pozitivnoj reputaciji.

Silvana Tričković, Predsednik Izvršnog odbora kompanije, naglašava da zaključno sa oktobrom mesecom 2018. godine OTPLizing beleži rast  u odnosu na isti period prethodne godine po svim bitnim parametrima poslovanja.

Profit pre oporezivanja veći je za 90%, a ukupni prihodi veći su za 33 %. Ukupni plasmani su 17% veći nego u istom periodu prethodne godine.

Ukupan portfolio je 16,7% veći nego u istom periodu prethodne godine.

PR Saopštenje: OTPLizing

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery