Vesti

Novi Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic – Otmen i snažan

PR Saopštenje

Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition
444Pregleda

Land Rover je svojem najlepšem SUV modelu na svetu, Velaru, podario jače performanse, više luksuza i ekskluzivnosti uvođenjem ograničene serije Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition.

Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition

Novi Velar SVAutobiography Dynaimc Edition je dizajniran kao “krunski dragulj” Velar linije modela. Za njegov razvoj je zaslužno posebno odeljenje kompanije Land Rover, “Land Rover Special Vehicle Operations”. Pokreće ga petolitarski V8 agregat sa kompresorom koji razvija 542 konjske snage. Unapređen je i njegov dizajn, a ovaj model će u prodaji biti samo godinu dana. 

Range Rover Velar je dobio nagradu za najbolji dizajn prošle godine. Time je postao drugi model iz game Range Rover koji je dobio tu laskavu titulu. Pre njega tu titulu je nosio Range Rover SVAutobigoraphy Dynamic iz 2017. godine. 

Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition

Zahvaljujući gore pomenutnom agregatu, najsnažniji Velar do sada iz mesta do 100 km/h ubrzava za samo 4,5 sekundi. On postiže maksimalnu brzinu od 274 km/h, a u isto vreme vozaču i putnicima pruža veliku udobnost. 

Ukratko rečeno, novi Range Rover Velar SVAutobigraphy Dynamic Edition predstavlja mešavinu performantnog automobila i luksuznog terenca za kog ne postoje prepreke.

Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition

PR Saopštenje: Land Rover

Ostavite komentar