AktuelnoF1Vesti

Zašto porodica Šumaher ne želi da informacije o Mihaelu idu u javnost

5.14KPregleda

O zdravstvenom stanju Mihaela Šumahera nema mnogo informacija, a za to postoji jasan razlog

 

Naime, porodica sedmostrukog šampiona, koji je zadobio teške povrede glave u Francuskim alpima decembra 2013., poštuje njegove želje da informacije o njegovom zdravstvenom stanju ne idu u javnost.

 

Malo toga je poznato u vezi s tim kako se Šumaher sada oseća, a od incidenta nije viđen u javnosti. Govoreći u martu 2016., Šumaherova menadžerka, Sabine Kem, objasnila zašto je to tako.

 

„Generalno, mediji nisu izveštavali o privatnom životu Mihaela i Korine“, rekla je ona. „Kada je bio u Švajcarskoj, primera radi, bilo je jasno da porodica želi da sačuva privatnost.

 

Jednom prilikom, tokom dugačkog razgovora, Mihael mi je rekao: ’Ne moraš da me zoveš narednih godinu dana. Nestajem.’

 

Mislim da mu je tajni san bio da bude u mogućnosti da jednog dana to uradi. Iz tog razloga i dalje želim da ispoštujem njegove želje i ne dopustim da bilo šta izađe van.“

 

Šumaher je napunio 52 godine prošlog meseca, a priču koja obuhvata njegovu karijeru možete pročitati OVDE. Smatra se da je sada sa svojom porodicom u Švajcarskoj, uz medicinsko osoblje koje mu pomaže tokom svakodnevne rutine.

 

Porodica planira da objavi redak video materijal o sedmostrukom šampionu u novom dokumentarcu, koji bi trebalo da ima naziv „Schumacher“, kao i da sadrži neke privatne snimke koje su Šumaherovi obezbedili.

 

Ipak, zbog čitave situacije s Kovidom-19, ostaje nam da vidimo kada će film biti dostupan javnosti. Inače, autori su nagrađivane nemačke filmadžije, Mihael Veh i Hans-Bruno Kamertons.

 

Dokumentarac će uključiti intervjue s ljudima bliskim Mihaelu Šumaheru, kao i s njegovom suprugom Korinom, sinom Mikom, ćerkom Ginom- Mari i ocem Rolfom.

 

Vrele Gume

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery