AktuelnoNajava TV emisijeVesti

Vrele Gume, vampirska epizoda

5KPregleda

U novoj emisiji Vrele Gume pogledajte ko su vampiri a ko veštice u Srba

 

Najopasnije zarazne bolesti u istoriji čovečanstva su glupost i alavost. Virusne epidemije dođu i prođu, ali pandemija bahatih ljudi i/ili onih koji ne razmišljaju je konstanta. Emisija Vrele Gume se na svoj prepoznatljiv način bori protiv ovoga. U novoj epizodi, lovimo veštice i vampire, kamufliramo se i ne diramo Andrićeve znakove pored puta.  Nova S tv, nedelja 21. februar u 12:05. 

 

 

Ford Kuga

Doba zaraze kuge poznato je i kao vreme kada su živi zavideli mrtvima.  Za Ford Kugu važi nešto slično, oni koji nemaju zavide onima koji je imaju. U boji u skladu sa imenom, Kuga nam donosi sjajnu priču o borbi bjesova i dobrih demona, te vampirima i vešticama kod nas. Sve iz usta naratora iz tame, nepopravljivog Miodraga Piroškog.

Dufour 530

I na moru smo u tamnim bojama i predstavljamo vam Dufour 530 sa crnim jedrima. Kadilak među jedrenjacima i plovilo zbog kojeg ćete svakako poželeti da ste deo nekog drugog nepandemijskog vremena i prostora.

Microlino 2.0

Vedrije boje donosi nam priča o drugoj generaciji malenog električnog švrće, Mikrolina. Šta je naslednik spremio i može li da ostane u korak sa sve većom nadolazećom konkurencijom, videćemo.

 Land Cruiser FJ 60

U rubrici oldtajmer budimo sećanja nostalgičarima osamdesetih i iskonskih terenaca.  Sećate li se modela možda i najboljeg Tojotinog vozila ikad, Land Cruiser FJ-a? Miroslav Šosberger, u majci „Mene su poslali iz štaba“ naših prijatelja Spotter Sova,  spremio je spektakularan prilog o ovoj offroad legendi!

 

 

U kriznom štabu Vrele Gume medija nema odmora. Borba protiv pandemije gluposti i alavosti je u punom jeku. A demoni? Šta bismo bez njih. Samo na TV Nova S, samo nedeljom (i subotom reprizno), samo u 12:05 i samo za vas! Vrele Gume po 1069. put.

 

Sadržaj:

 

Test:  Ford Kuga;

 

Nautika: Dufour 530;

 

Aktuelno: Microlino 2.0;

 

Oldtajmer:  Land Cruiser FJ 60.

 

 

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery