Vesti

Vrele Gume vam poklanjaju knjigu ENCO FERARI – MOJA PRIČA

Pišite nam i požurite!

Enco Ferari - Moja priča
2.2KPregleda

Pre nego što se Deda Mraz spusti niz vaš dimnjak, na ovo divno veče Vrele Gume daruju svoje verne fanove. Prva tri čitaoca (pratioca) koja se jave i u komentaru napišu koji im je omiljeni model Ferarija dobijaju knjigu ENCO FERARI – MOJA PRIČA, u izdanju @vulkanizdavaštvo.

Enco Ferari - Moja priča

Pred vama je priča o čoveku koji je udahnuo život svom dečačkom snu. Vizionaru koji je još 1929. godine, u vreme Velike krize, stvorio Tim Ferari kako bi mladi naslednici iz bogatih porodica imali gde da se trkaju. Ostalo je istorija, sačinjena od pobeda, veličanstvenih automobila i velikih vozača.

Knjigu dobijate na kućnu adresu zahvaljujući saradnji @vrelegume i @vulkanknjige!

Pišite nam i požurite!

7 Komentara

    1. Vukasine, pre svega, hvala Vam što nas pratite i što ste se igrali sa nama. Vi ste jedan od tri srećna dobitnika ove sjajne knjige. Molim Vas da na redakcija@vrelegume.rs pošaljete svoje ime i prezime, adresu na koju šaljemo knjigu i kontakt telefon. Srdačan pozdrav.

      1. Djuka, nažalost malo ste zakasnili… 🙁 u svakom slučaju, hvala Vam što nas pratite i nadamo se da će biti još prilika za osvajanje neke ovako zanimljive nagrade. Dobitnici su Vukasin, Anonimni i Sekularac… Srdačan pozdrav 🙂

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery