AktuelnoVesti

Vrele Gume TV u redovnom terminu

2.33KPregleda

Nedelja će proći brže i sadržajnije uz TVNovaS i Vrele Gume

Ovog vikenda se vraćamo na TV ekran u našem redovnom terminu.

Neminovnost ostanka u kući i držanja distance je nešto što svi moramo poštovati, a redakcija se potrudila da sadržajem nove emisije „ubrza“ tok vremena i učini ga zanimljivijim i sadržajnijim naravno.

TEST: MINI Copper Se


U zaista bogatom nedeljnom programu TVNovaS, u Vrele Gume TV emisiji pogledajte test potpuno električnog modela MINI i preporuku našeg urednika kako da ga vozite na sunčani pogon. Zanimljivo!

NAUTIKA: Jeaenau Sun Fast 3300

Iako je putovanje sada najmanje važna sporedna stvar na svetu, ne odustajemo od nautike i želje da se uskoro nađemo pod jedrima. U ovoj emisiji more se „praši“ pod kobilicom regatne jedrilice Jeaenau Sun Fast 3300. Prilog vredan snova!

Mustang Mach E

Još jedna električna priča nam dolazi iz Amerike i to od onog od koga tako nešto najmanje očekujemo. MUSTANG Mach E, dokazuje da i tradicija ima opciju električnog života.

BYD


U rubrici „tehnika“ predstavljamo budućnost električnog pogona, novu konstrukciju BYD baterija nakon čije masovne upotrebe više ništa neće biti isto.

Boeinga 737 Max by Studio Alberto Pinto


Nautički „Bonus plus“ ovog puta posvećujemo vrlo zanimljivoj luksuznoj kreaciji Boeinga 737 Max, koji je iako prizemljen u studiju Alberto Pinto dobio neverovatno luksuznu dimenziju.

Opel Kadett B Caravan


I naravno, ništa bez oldtajmer scene i Miroslava koji nas podseća na davno zaboravljeni a poštovani Opel Kadett B Caravan.

Šta reči? Emisija koja vraća snagu i želju da pobedimo koronavirus.
Uz sve mere predostrožnosti, kreirali smo je samo za vas.

Nedelja, TVNovaS, 12.35

Sadržaj:
Test: MINI Cooper Se
Nautika: SunFast 3300
Elektrifikacija: Mustang Mach E
Aktuelno: Nove baterije iz BYD
Avijacija: Studio Alberto Pinto
Oldtajmer: Opel Kadett B Caravan

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery