AktuelnoOnline plusVesti

Tragovi prošlosti na putu budućnosti

2.8KPregleda

Izložba oldtajmera i električnih automobila

 

Nakon duže vremena evo najave i jedne smislene i pre svega edukativne promocije sa temom „zelenog“ automobila u sadašnjosti i budućnosti, uz imperativ da se zahvalimo burnoj i bogatoj prošlosti.

 

 

Povodom obeležavanja 120 godina od prvog automobila u Srbiji, Univerzitet u Beogradu – Saobraćajni fakultet premijerno organizuje skup “Izložba oldtajmera i električnih automobila 2023”, sa sloganom – Tragovi prošlosti na putu budućnosti.

 

 

 

Ovaj zanimljiv skup prošlosti, sadašnjosti i najava budućnosti, održaće se na na platou ispred Saobraćajnog fakulteta (Voždovac, Vojvode Stepe 305).

 

Na tom mestu biće prikazana najsavremenija rešenja elektromobilnosti renomiranih svetskih proizvođača, kao i modeli automobila koji će na reprezentativan način predstaviti epohu automobilizma koja je iza nas.

 

 

Kao omaž nastojanju automobilske industrije, da razvija održivu i ekološki prihvatljivu mobilnost, za dan održavanja skupa izabran je 22.04.2023. godine – Međunarodni dan planete Zemlje. 

 

 

 

 

Pored izlaganja modela automobila na platou ispred zgrade, u prostorijama Fakulteta biće organizovana predavanja i izložba o istorijatu automobilizma u Srbiji, predavanja o elektromobilnosti kao i prezentacije modela automobila zainteresovanih kompanija.

 

 

BONUS PLUS: SUDAR ELEKTRIČNE SADAŠNJOSTI I PROŠLOSTI IZ CRVENE ZASTAVE KOJA JE OBEĆAVALA SVETLU BUDUĆNOST

 

 

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery