Sajam automobila u Ženevi

Toyota Corolla GR Sport i Corolla Trek premijerno u Ženevi!

Nova specijalna izdanja

Toyota Corolla
2.36KPregleda

Toyota je juče u Ženevi premijerno predstavila dve nove verzije modela Corolla. One su nazvane GR Sport i Trek.

Toyota Corolla

Toyota Corolla GR Sport je bazirana na varijantama modela Corolla srednjeg i skupljeg cenovnog ranga. Dostupna je u „hečbek“  i „Touring Sport“ (karavan) formi karoserije. Takođe, ovaj model će se prodavati sa hibridnim pogonskim sklopovima sa agregatima zapremine 1,8 i 2,0 litara. Tu su i upečatljivi stilski detalji kako na karoseriji tako i unutar automobila.

Na karoseriji se ističu hromirana maska (grille), specijalni delovi branika i zadnji difuzor. Ona je ofarbana u „Dynamic Grey“ i crnu boju. Tu su i nove alu felne veličine 18 cola, LED farovi, svetla za maglu i zatamnjeni zadnji prozor.

U enterijeru se ističu sedišta presvučena finom tkaninom sa crnim i crvenim šavovima. Šavovi iste boje se ističu i na volanu, ručici menjača i panelu instrument table. Kupci se mogu odlučiti i za kožnu presvlaku koja je dostupna kao opcija.

Dostava modela Corolla GR Sport će početi od januara 2020. godine, navodi se u saopštenju kompanije Toyota.

Japanski proizvođač automobila će u avgustu lanisrati još jedno specijalno izdanje modela Corolla. Međutim, ono je na potpuno drugom kraju game od modela GR Sport. Nastala u saradnji sa kompanijom Trek Bicycle, Corolla Trek će biti dostupna samo u karavan varijanti i imaće iste pogonske opcije kao model GR Sport.

Ovaj model ima za 20 mm veći klirens i detalje koji podsećaju na one sa krosover modela napred i pozadi. Tu su i felne veličine 17 cola, LED farove, maglenke i zatamnjene zadnje prozore. U enetrijeru se ističu sedišta u dve boje, dekorativni detalji od drveta i TFT infotejnment ekran dijagonale 7 inča.

1 Komentar

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery