Vesti

Svi VW SUV modeli za evropsko tržište na jednom mestu!

Postanite stručnjak za Volkswagen SUV modele / Video.

VW SUV gama
3.05KPregleda

Popularnost i ekspanzija SUV modela je uticala i na kompaniju Volkswagen. Naime, nemački proizvođač automobila je u poslednjih nekoliko godina značajno proširio svoju gamu SUV modela. Kao rezultat toga, sada se na evropskom tržištu prodaje čak 5 različitih VW SUV modela.

VW SUV gama

Istini za volju, slobodno bi mogli da kažemo i da VW u svojoj gami za evropsko tržište ima 4 SUV modela. To zbog činjenice da su Tiguan i Tiguan Allspave zapravo isti automobil, samo sa različitim međuosovinskim rastojanjem. Ipak, VW ima predstavnika u gotovo svakom bitnom segmentu na evropskom tržištu. Najnoviji član VW SUV game je kao što znate, model T-Cross, koji je premijerno predstavljen prošle godine.

VW SUV ofanziva se nastavlja

U svakom slučaju, VW ne namerava da se na tome zaustavi. Naime, u narednih nekoliko godina će nemački brend predstaviti još nekoliko modela, a cilj je da do 2025. godine polovinu njegove game čine VW SUV vozila. Kako se “SUV-manija” nastavlja, predstavnici kompanije VW predviđaju da će do 2025. godine u ponudi imati oko 30 SUV modela širom sveta.

Dok se to ne dogodi, ekipa magazine Autogefühl je odlučila da snimi video u kojem će detaljno analizirati svaki od SUV modela kompanije VW koji se prodaje na starom kontinetnu. Tu spadaju modeli T-Cross, T-Roc, Tiguan, Tiguan Allspace i Touareg. Moramo da napomenemo da video traje čak dva sata!

S obzirom da smo već imali prilike da bolje upoznamo ostale modele, nas je najviše zanimao model T-Cross. Na osnovu ovog video snimka vidimo da krosover koji je baziran na modelu Polo ima dosta mesta u kabini. Veliki je i prtljažnik, što je posledica toga što ovaj model ima samo pogon na prednje točkove.

Kolega koji je snimio video je impresioniran i sedištima, koja su, kako je naveo, udobnija od sedišta na modelu Seat Arona. Nažalost, na video snimku ne vidimo kakav je ovaj model u vožnji, jer VW još uvek ima embargo na takve informacije.

Pogledajte video i u komentarima nam pišite koji od ovih modela vam se najviše dopada i zašto?Postanite stručnjak za Volkswagen SUV modele / Video. 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery