AktuelnoVesti

Supra je skuvana

2.23KPregleda

Nova emisija, nove teme, od Toyote Supra preko novog Mercedesa S klase do Honde Dax

 

Nakon što smo juče emotovali uzbudljivu biciklističku reportažu u Planetarijumu iz Istre (RTS1) , samo 24 časa kasnije stratuje novo izdanje Vrele Gume TV.

 

 

U pripremu ove emisije koja se emituje na TVNovaS kanalu, redakcija Vrele Gume TV nije štedela resurse, znanje, duh i stvaralačku energiju, kako bi bili u skladu sa visokim standardima ove televizije ali i ponudili što više TV šarenila.

 

Kolo vodi više upoznavanje a manje test sportskog modela Toyota Supra ali istovremeno predstavljamo i novu zvezdu srpske automobilske YT scene.

 

 

Dok su mnogi ovim automobilom besciljno jurcali pistom, Oto i Miodrag su se između ostalog poigrali i psihološkim automobilskim temama.

 

 

Kroz zanimljivu TV i delimično „strip“ priču, našu urednik Miodrag Piroški, upoznaje nas sa najzanimljivijim detaljima modela Toyota Supra ali i pažljivo osluškuje automobilskog stručnjaka i kritičara Ota. 

 

Svakako nešto novo i originalno, u svetskim razmerama, pa vredi pogledati.

 

 

U nautičkom „prozoru“ pojavljuje se nekrunisani kralj čarter scene na Jadranu, jedrilica Elan 45.1 a prati je i aeronautička priča o avionu Flying V. 

 

 

Naravno, svaka čast Supri, ipak događaj nedelje je promocija novog Mercedesa S, koji opet i opet postavlja nove standarde.

 

 

Od postavljanja novih ali električnih standarda nije daleko ni Škoda Enyal iV, koja nudi zaista zanimljive kvalitete i performanse.

 

 

I na kraju, po starom dobrom običaju, dolazi nam Miroslav Šosberger sa nekim zanimljivim old tajmer slatkišom, kao šlag na ovu emisiju.

 

 

Zahvaljujući našem prijatelju i velikom auto/moto šampionu Zoranu Pavloviću Zuki, imamo priliku da upoznamo ili da se podsetimo na stare dane motociklizma kroz model Honda Dax. 

 

 

 

Budite uz TVNovaS i Vrele Gume. 

 

TVNovaS, nedeljom u 11.30

 

SADRŽAJ:

Test: Toyota Supra

Nautika: Elan Impression  45.1

Premijera: Mercedes S Class

Elektrifikacija : Škoda Enyak iV

Avijacija: Flying V

Oldtajmer: Honda Dax

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery