Vesti

Novi Subaru Levorg Wagon i WRX STI EJ20 Final Edition u pripremi!

Oba modela će premijerno biti predstavljena na Sajmu automobila u Tokiju

Subaru Levorg Wagon
1.78KPregleda

Subaru najavljuje potpuno novi Levorg Wagon i WRX STI EJ20 Final Edition

 

Pet godina nakon premijere prve generacije modela Levorg Wagon (karavan), Subaru će predstaviti potpuno novu generaciju, doduše u pretprodukcijskoj formi, na Sajmu automobila u Tokiju.

 

 

Levorg Prototype je najavljen zatamnjenom tizer fotografijom koja nam otkriva da sportski zadnji deo automobila, veliki spojler na krovu i horizontalno postavljena LED svetla. Tu je i tizer video koji nam otkriva dizajn maske (grila) i nove ručice za otvaranje vrata.

 

Subaru nije otkrio puno toga o novoj generaciji modela Levorg. Međutim, rečeno je da će on imati modernu tehnologiju. Takođe je pomenuto i da će taj model predstavljati „budućnost u kojoj će svako moči da uživa“. To bi moglo značiti da će novi Levorg imati tehnologiju poluautonomne vožnje. Nova generacija modela Subaru Levorg će premijerno biti predstavljena na Sajmu automobila u Tokiju, 23. oktobra.

 

 

Pored ovog modela, Subaru će predstaviti i model WRX STI “EJ20 Final Edition”. Reč je o specijalnoj verziji modela WRX STI koja označava kraj proizvodnje EJ20 agregata u Japanu. Taj agregat je debitovao davne 1989. godine na prvoj generaciji modela Legacy. Od tada je svoje mesto našao u brojnim modelima kompanije Subaru, među kojima su i trkački modeli koji su učestvovali u WRC šampionatu i trci „24 časa Nirburgringa“.

 

Subaru WRX STI EJ20 Final Edition

 

Pored ovih modela, Subaru će sledećeg meseca predstaviti i osveženu Impreza Sport 2.0i-S EyeSight. Društvo će im praviti i modeli XV Advance i Forester Advance koji imaju novi e-Boxer „blago“ hibridni pogonski sklop. Izloižen će biti i koncept VIZIV Adrenaline.

 

1 Komentar

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery