Vesti

Škoda nastavlja sa tizer kampanjom za model Kodiaq RS!

Felne od 20 cola kao standard

250Pregleda

Škoda nastavlja sa promotivnom tizer kampanjom za svoj novi performantni SUV model koji će nosi ime Kodiaq RS, za koji je danas objavila neke nove detalje i par novih fotografija.

Prva stvar koju saznajemo na osnovu nivih tizera jeste da će na modelu Kodiaq RS, Xtreme aluminijumske felne veličine 20 cola spadati u standardnu opremu. To znači da će Kodiaq RS biti prvi model češkog proizvođača koji će u fabričkom izdanju biti opremljen tako velikim felnama. Na njih će biti montirani pneumatici kompanije Continental dimenzija 235/45 R20.

Zahvaljujući dizajnu felni jasno su vidljiva i crvena kočiona klešta i kočioni diskovi veličine 17 inča, što dodatno naglašava sportski karakter ovog SUV-a.

Svuda na karoseriji automobila su vidljivi i crni detalji: na maski (rešetki) hladnjaka, na „šinama“ na krovu, na okvirima prozora i bočnim retrovizorima. ističu se još i dve široke izduvne cevi.

Kodiaq RS će takođe biti prvi model kompanije Škoda koji će imati novi RS logo smešten na maski (rešetki) hladnjaka i na zadnjem delu automobila. Iako je slovo „V“ koje stoji za reč „victory (pobeda)“ još uvek ispred slova RS, ono je sada crvene boje. Iz kompanije su naveli da nova boja predstavlja sinonim za sport i snagu RS linije automobila.

Za sada je to sve što je Škoda obelodanila o svom novom modelu, ali mi znamo da će Kodiaq RS biti i prvi model češkog proizvođača koji će dobiti dvolitarski BiTDI biturbo dizel agregat Volkswagen grupacije koji razvija 237 konjskih snaga. Pogon na svim točkovima i adaptivno vešanje će takođe biti deo standardne opreme.

Više informacija ćemo znati nakon što ovaj model bude i zvanično predstavljen početkom oktobra na Sajmu automobila u Parizu.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery