AktuelnoVesti

Škoda na dva točka

3.42KPregleda

Za svetski dan bicikala, Škoda promoviše svoje modele dvotočkaša

 

 

ŠKODA ponuda proizvoda uključuje ne samo automobile, već i širok spektar bicikala.

 

Priča o uspehu kompanije započela je 1895. godine proizvodnjom prvog bicikla, što je dovoljan razlog da se prisetimo istorijskih korena i obeležimo Svetski dan bicikala.

 

Do danas, češki proizvođač automobila, koji ove godine slavi 125 godina postojanja, održava vezu sa svojim korenima ne samo kroz partnerstvo sa Tour de France takmičenjem.

 

 

Trenutna ponuda ŠKODA bicikala sadrži 17 modela i to dečijih, klasičnih gradskih bicikala, visokokvalitetnih planinskih i trkačkih do ebicikala. Praktični sklopivi bicikl, koji se uklapa u prtljažnik svakog ŠKODA modela, jedno je od Simply Clever rešenja koje zaokružuje ponudu.

Ove godine, ŠKODA obeležava 125 godina od osnivanja kompanije. Václav Laurin i Václav Klement, osnivači brenda, postavili su kamen temeljac za dalji uspeh davne 1895. godine kada su osnovali svoju biciklističku radionicu.

 

Tek kasnije, posvetili su se izradi motocikala i automobila. To je jedan od razloga zašto je češki proizvođač automobila još uvek usko povezan sa biciklizmom: podržava Tour de France kao generalni sponzor 16 godina unazad i daje vozila za organizaciju i upravljanje trakama.

 

Pored toga, ŠKODA je kao sponzor uključena i u mnoge druge domaće i međunarodne biciklističke manifestacije.

 

 

Ponuda sadrži 17 visokokvalitetnih modela, uključujući trkačke bicikle, planinske, dečije, gradske i moderne e-bicikle.

 

 

Detalji tipični za brend, kao što su kristalni elementi, zelena i srebrna boja i ŠKODA logo glavne su karakteristike dizajna.

Četiri vrhunska planinska bicikla sa premium off-road karakteristikama
Kao najnoviji članovi trenutne generacije e-bicikala, e-mountain bike-ovi EMTB FULL i EMTB zaokružuju ponudu cross modelima E-BIKE i E-BIKE LADY.

 

 

Oba modela koriste snažni Shimano pogon STEPS E7000 kao i bateriju STEPS BT-E8010 kapaciteta 504Wh

 

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery