AktuelnoVesti

„Šišanje“ krova pri prolasku ispod nadvožnjaka (VIDEO)

5.16KPregleda

Zloglasni nadvožnjak visok 355,6 centimetara odneo još jednu „žrtvu“.

 

Zapravo, sada je viši, jer je 2019. podignut na 376 centimetara, ali to nekima ne pomaže.

 

Vozači znaju da budu čudna sorta, posebno kada ignorišu upozorenja. Pre Gregson Street Overpassa na više mesta ima žutih upozoravajućih svetala, a ispred samog nadvožnjaka je velika žuta traka kreirana tako da privuče pažnju vozača i apsorbuje eventualnu štetu. Tu je i ogroman digitalni znak, koji upozorava vozila čija je visina prevelika za prolaz. Dotični senzori takođe pokreću semafor koji zaustavlja saobraćaj. Dakle, pre nego što dođete u situaciju da ostanete „bez krova“, imate tri upozorenja, uključujući crveno svetlo na semaforu.

 

Bez obzira na sve, vozač dotičnog kamiona ih je izignorisao i nastavio da napreduje. Ono što je još šokantnije je što je nakon kontakta nastavio da vozi unapred, „ošišavši“ krov koji je ostao na putu.

 

Nadvožnjak jeste zloglasan, ali čini se da volan nije za svakoga…

 

 

Vrele Gume

 

2 Komentara

  1. […] Vozači znaju da budu čudna sorta, posebno kada ignorišu upozorenja. Prije Gregson Street Overpassa na više mesta ima žutih upozoravajućih svetala, a ispred samog nadvožnjaka je velika žuta traka kreirana tako da privuče pažnju vozača i apsorbuje eventualnu štetu. Tu je i ogroman digitalni znak, koji upozorava vozila čija je visina prevelika za prolaz. Dotični senzori takođe pokreću semafor koji zaustavlja saobraćaj. Dakle, pre nego što dođete u situaciju da ostanete „bez krova“, imate tri upozorenja, uključujući crveno svijetlo na semaforu, prenosevrelegume. […]

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery