Vesti

Rolls-Royce pravi “One-Off” Phantom za svoj 115. rođendan!

Jedinstveni Rolls-Royce Phantom će se prodati na aukciji koju će organizovati kuća RM Sotheby

Rolls-Royce Phantom One-Off
1.47KPregleda

Rolls-Royce i aukcijska kuća RM Sotheby najavili su da će jedinstveni “One-Off” Rolls-Royce Phantom biti uskoro predstavljen. Taj automobil će biti kreiran u čast 115. rođendana britnaskog proizvođača automobila. Takođe, taj automobil će biti stavljen na aukciju koju će organizovati kuća RM Sotheby.  

Rolls-Royce Phantom One-Off

Za sada se pojavila samo jedna tizer fotografija ovog “One-Off” Phantom modela u formi dizajnerske skice. Na njoj vidimo vozilo ofarbanu u svetlu nijansu crvene boje. Nažalost, malo toga je vidljivo kada su u pitanju drugi detalji. U svakom slučaju, očekujemo detalje koji će ukazivati na jedinstvenost ovog Phantom modela, među kojima su i jedinstvene značke.

Kako su naveli predstavnici kompanije Rolls-Royce, ovaj Phantom će imati ručno izrađenu kožnu presvlaku u kabini. Crvena boja spoljašnjosti nas navodi da pretpostavimo da će se i u kabini isticati detalji te boje. Ovaj Phantom bi trebalo da ima i unikatne pragove.

O kupovini Rolls-Royce Phanrom modela možemo sanjati svi, ali ga mogu priuštiti samo oni sa stvarno “dubokim džepom”. Fabrički model se prodaje po uvodnoj ceni od oko 450.000 dolara. Međutim, uz brojne opcije, ta cifra može lako skočiti na oko 600.000 dolara.  S ovim na umu, pretpostavljamo da će ovaj jedinstveni Phantom dostići cenu od najmanje milion dolara.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery