AktuelnoVesti

Restilzovani Peugeot 3008 za 2021.

Uskoro premijera?

4.57KPregleda

„Procurele“ fotografije osveženog Peugeot-a 3008

 

Peugeot 3008 je bez dileme jedan od najuspešnijih francuskih modela moderne ere. Ipak, čak i njegov avangardan dizajn mora biti usklađen sa standardima za 2021. godinu. Konkurencija popularne 3008 nije naivna, a dovoljno je spomenuti samo imena kao što su Nissan Qashqai, VW Tiguan i Ford Kuga. Samim tim, došlo je vreme da se francuski pulen osveži, da bi zadržao svoje visoke pozicije.

 

 

Restilizovani primerak je na putu, a kako će izgledati, možemo videti na nekoliko „procurelih“ fotografija, koje su došle do Forum-Peugeot internet stranice. Novajliju možemo da vidimo gotovo iz svakog ugla, što je svojevrstan signal da premijera samo što nije.

 

 

Facelift u potpunosti menja prednji deo automobila, dodajući revidirana LED svetla, u maniru manjeg i novijeg 2008.  Ona su izdužene četvraste forme, sa „šiljkom“ usmerenim ka dole. Maska je takođe redizajnirana, spojena s kućištima farova, dok su tu i dodatna tri ventilaciona otvora. Vrlo je verovatno da ćemo varijaciju na ovu temu videti i kod budućeg 308 hečbekaDa podsetimo, 208-ica i 2008-ica dele kućište farova, što je zgodna taktika da se uštedi na troškovima.

 

 

 

 

Pozadina automobila i enterijer osvežene 3008 izgledaju gotovo identično ranijem modelu, mada smo sigurni da će Peugeot posvetiti dobar deo pres materijala dotičnim detaljima, uz atribute kao što su „preciznije“, „naprednije“, „modernije“ i tako dalje, što je već poslovična praksa proizvođača automobila.

 

 

 

Veći ekran info-zabavnog sistema je u skladu s trendovima, a očigledno je da uz njega idu i noviji bezbednosni sistemi.

 

 

Svi motori biće novi, a jedina stvar koju je Peugeot mogao da uradi je da doda opciono-standardnu blago hibridnu tehnologiju.

 

Ulazna jedinica je 1,2-litarski turbomotor, sledi ga 1,5-litarski dizel sa 130 konja, a vrhunac ponude čini „plug-in“ hibrid sa 300 ks. Verovatno najoptimalniju opciju čini 2,0-litarski dizel u GT paketu .

 

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery