Tjuning

Range Rover u izdanju kompanije Kahn!

Prodaje se po ceni od 159.684 evra i košta više od Bentley Bentayga!

Range Rover by Kahn Design
2.56KPregleda

Bentley Bentayga V8 se prodaje sa početnom cenom od 155.350 evra u Velikoj Britaniji. Za 4.333 evra više može se kupiti ovaj tjunirani Range Rover sa produženim međuosovinskim rastojanjem čiji je kreator kompanija Kahn.

Range Rover by Kahn Design

Naime, ova britanska tjuning kompanija prodaje ovaj Range Rover po ceni od 159.684 evra. SUV je potpuno nov i odlikuje se diskretnim modifikacijama na spoljašnjosti. Tu pre svega mislimo na hromiranu masku (gril), crne detalje na braniku, spojler od ugljenikovih vlakana i zatamnjena stakla.

Boja je jedinstvena i naneta je u nekoliko sloja. Ona u kombinaciji sa zatamnjenim zadnjim staklima i crnim felnama veličine 23 cola izgleda sjajno. Na felne su montirani sportski pneumatici.

Kada je reč o enterijeru, tjuner Kahn Design se odlučio za novu presvlaku sedišta od perforirane kože. Isti materijal se nalazi i na panelima vrata i na naslonima za ruke. Volan je takođe presvučen kožom. Papučice su sada aluminjumske i imaju specijalne oznake.

Range Rover by Kahn Design

U poređenju sa fabričkim, petolitarskim V8 LWB modelom, model kompanije Kahn je u premijum paketu opreme. Taj paket košta dodatnih 28.515 evra i podrazumeva razne fabričke opcije. To su ulazak u vozilo bez ključa, četvorozonska klima, glasovna kontrola i sedišta sa grejačima i slično…

Pitanje je da li bi neko bio spreman da plati ovaj novac za tjunirani Range Rover? Ili bi jednostavno kupio novi Bentley Bentayga? Alternativa je i novi BMW X7 koji se prodaje po ceni od 111.962 evra u M50d verziji.

Da li vam se dopada ovaj tjunirani Range Rover?

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery