AktuelnoVesti

Prvi verni prikazi nove Toyote Land Cruiser

5.22KPregleda

Lansiranje novog SUV-a se očekuje u 2022.

 

Toyotini napori da narednu generaciju Land Cruisera  drži skrivenom od očiju javnosti nisu uspeli. Špijunske fotografije su prikazale masivni SUV u punom sjaju, gde uočavamo nekoliko izmena u stajlingu u odnosu na aktuelni model. Za sada, fotografije i video nisu najboljeg kvaliteta, što otežava detekciju detalja, ali kao i obično, u pomoć „uleće“ Kolesa.ru s poslovično vernim renderom novog modela.

 

Novi Land Cruiser zadržava masivnu, kutijastu formu terenski orijentisanog automobila, mada su neke izmene na planu stajlinga evidentne. Novajlija deluje nešto luskuznije, s modernijim „anfasom“ i donjim otvorom u obliku slova „U“. Elegantnija su i kućišta farova, dok su svetla za maglu postavljena niže.

 

Renderi takođe prikazuju zdepaste lukove točkova, naglašene oštrijim linijama karoserije. Zadnji deo se ne razlikuje toliko u odnosu na aktuelni Land Cruiser. Zadnju signalnu grupu krasi novi dizajn, ali je zadnji deo i dalje veoma visok i vertikalan.

 

 

Enterijer tek treba da vidimo, mada su prošlog meseca otkriveni tehnički crteži, koji pružaju neki uvid u ono šta možemo da očekujemo. Ono što je sigurno je da će dizajn kabinskog prostora biti osvežen, s redizajniranom armaturnom tablom. Ekran info-zabavnog sistema i dalje počiva iznad HVAC otvora i ostalih kontrolnih jedinica, za razliku od aktuelnog modela, kod kojeg ventilacija počiva s jedne i druge strane ekrana. Nastavlja se s analognom instrumentacijom, mada će klaster posedovati veliki digitalni displej.

 

 

Glasine sugerišu da će osnovni model dobiti 3,5-litarski twin-turbo V6, a biće dostupna i hibridna verzija.

 

Vrele Gume

Izvor: Kolesa.ru

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery