970_250_eko
Vesti

Prvi pogled u kabinu modela BMW X7!

Luksuz na sve strane

618Pregleda

Na internetu se pojavio novi set špijunskih fotografija modela BMW X7, a na njima po prvi put možemo videti i luksuzni enterijer nove perjanice bavarskog proizvođača u segmentu SUV vozila.

Ostalo je još samo malo do zvanične premijere modela BMW X7, odnosno, on će biti predstavljen u narednim nedeljama, a zahvaljujući brojnim špijunskim i tizer fotografijama otprilike znamo šta možemo očekivati.

Predstavnici kompanije BMW navode da će njihov model, koji će biti direktan konkurent modelu Range Rover, imati superiornu dinamiku vožnje kombinovanu sa ogromnim prostorom u kabini. S obzirom da je reč o najvećem i najskupljem SUV modelu nemačkog proizvođača, novi BMW X7 će imati i najsavremeniju tehnologiju i nekoliko ekskluzivnih detalja.

Naime, kontrolna tabla je upravo onakva kakvu smo i očekivali, te će novi X7 imati najnoviji infotejnment sistem i digitalnu instrument tablu, odnosno kombinaciju koja će dosta podsećati na modele Serije 8. Na osnovu priloženih fotografija možemo zaključiti da enterijer izgleda kao da je spreman za proizvodnju (dobro, skoro spreman, s obzirom da BMW nije instalirao pravi softver infotejnment sistema te se na ekranu pojavljuje slika modela Serije 5).

Dizajn centralne konzole modela X7 predstavlja „mešavinu“ elemenata sa modela Serije 7 i 8, presvučena je kožom, a tu je i novi menjač, odnosno automatska transmisija. Test automobil na fotografijama ima kožu u dva tona boje, drvo, ambijentalno osvetljenje i suptilne detalje od metala.

Novi BMW X7 će se prodavati sa poznatim agregatima među kojima je i redni šestocilindarski radne zapremine tri litara koji razvija 335 konjskih snaga, ali i V8 agregat radne zapremine 4,4 litara koji razvija 456 konjskih snaga. Postoje glasine da će se ubrzo nakon premijere konvencionalnog modela pojaviti i njegova plug-in hibridna verzija koja će biti namenjena kupcima u Evropi, ali i dva dizel agregata.

Očekuje se da BMW i zvanično predstavi svoj X7 tokom oktobra, a javna premijera će najverovatnije biti održana na Sajmu automobila u Los Anđelesu u novembru.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery