Vesti

Prve fotografije enterijera modela Porsche Taycan!

Enterijer gotovo identičan onom na koncept modelu Mission E Cross Tursimo

Porsche Taycan enterijer
1.97KPregleda

Na internetu se pojavilo par fotografija enterijera modela Porsche Taycan, koji bi uskoro trebalo da bude predstavljen. Na njima vidimo da će konačni dizajn enterijera tog modela biti gotovo identičan enterijeru koncepta Porsche Mission E Cross Turismo iz 2018. godine.

Porsche Taycan enterijer - Mission E Cross Turismo

Porsche već neko vreme neumorno testira model Taycan što je i zabeleženo kamerama bezbroj puta. Međutim, uprkos tome, enterijer je uvek nekako ostajao sakriven ispod kamuflaže. Ovoga puta su se pojavile prve fotografije na kojima vidimo kako će izgledati kabina tog modela. Njih je na internetu podelio jedan korisnik na forumu Taycan. Ono što je jasno jeste činjenica da je enterijer gotovo u potpunosti preuzet sa koncepta, uz naravno, neke manje modifikacije.

Porsche Taycan enterijer

Kao što možemo videti na fotografijama, u kabini modela Taycan će se najviše isticati jedan veliki (široki) ekran. Tu je i jedan veliki otvor za vazduh ispod kog se nalazi panel sa kontrolama klime. Kao i koncept, Porsche Taycan će imati sportski volan sa tri kraka. Sa njegove leve strane nalazi se veliko Start/Stop dugme. Iza volana se krije potpuno digitalna instrument tabla.

Porsche Taycan enterijer

Porsche je već potvrdio da će se Taycan, kao i drugi modeli te kompanije, prodavati u nekoliko različitih konfiguracija. Na vrhu ponude će se naći model sa oznakom Turbo. On će posedovati par elektromotora koji će pokretati sve točkove, a koji će razvijati preko 600 konjskih snaga. Zahvaljujući tome, ovaj električni sedan će iz mesta do 100 km/h ubrzavati za manje od 3,5 sekundi.

Takođe, ranije je rečeno da će Porsche Taycan sa jednim punjenjem moći da pređe do 500 kilometara puta.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery