AktuelnoVesti

Proleteo Porsche Taycanom kroz zid prodajnog salona (VIDEO)

2.8KPregleda

Ovaj Taycan Turbo S nije imao „nežno“ vatreno krštenje, i to sve zbog želje vlasnika da dobije što više „klikova“ na YouTubeu

 

Ruski vloger, Mihail Litvin, našao se na naslovnim stranicama prošlog oktobra kada je javno spalio svoj AMG GT 63 S Coupe s četvoro vrata, poslavši ujedno poruku Mercedesu. Atraktivni sportski sedan je navodno imao velike probleme s pouzdanošću, koje ovlašćeni servis nije mogao da reši, tako da je Mihailova solucija bila da se jednostavno oslobodi vozila tako što će ga zapaliti.

 

 

Video podignut na YouTube 24. oktobra 2020. sada ima 21,5 miliona pregleda, a mi imamo osećaj da i ovaj novi klip ima potencijal da postane viralan. Mada je postavljen juče, već je nakupio gotovo 4 miliona pregleda.

 

S cenom od 15.669.407 rubalja (oko 212.000 dolara), električni sportski sedan nije imao prvi start onakav kakav bi svako normalan očekivao. Umesto toga, on je proleteo kroz zid od pleksiglasa prodajnog salona. Vloger kaže da je sve otišlo po zlu kada je umesto na papučicu kočnice nagazio na papučicu gasa, mada svi naravno znamo pravu priču koja stoji iza svega. Ovo je zapravo njegov automobil, za čiju isporuku je odlučio da bude prilično destruktivna.

 

 

Što se tiče „Staljina“, „Lenjina“ i „Putina“ na početku priče, potonji je Mihailu rekao da živi život punim plućima, bez obzira šta drugi kažu. Nakon toga je vloger ušao u Porschov salon, pre nego što je napravio to što je napravio.

 

Postmoderno vreme u kojem živimo, definitivno je zahvatilo i svet automobila. Ništa nije kao što je bilo, rekli bismo, ne misleći pritom ništa pozitivno. Deco, odbranite se od dekadencije svakog tipa, jer vrli novi svet možda baš i nije „vrli“ kakvim se na prvi pogled čini.

 

Vrele Gume

1 Komentar

  1. Болесне русенде!Један од неколико потпуно бесмислених и непотребних облика живота који себе зову народом,укључууући и њихову браћу из нашег окружења!Чим он виче тисућа и точка,нема ту људства ни до подне!

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery