Vesti

Predstavljen je novi Maserati Levante Vulcano!

Ograničeno izdanje za Evropu i Aziju

Maserati Levante Vulcano
3.62KPregleda

Maserati je danas predstavio još jedno ograničeno izdanje svog prvog SUV modela, Levante. Novo ograničeno izdanje je nazvano Vulcano, a biće proizvedeno samo 150 primeraka. Oni će biti dostupni samo na određenim tržištima u Evropi i Aziji.

Maserati Levante Vulcano

U Velikoj Britaniji, Levante Vulcano će se prodavati po ceni od 96.695 evra. To je za 30.687 evra više nego što košta standardni, fabrički Levante. Naravno, uvodni fabrički Levante ispod haube krije twin-turbo V6 agregat koji razvija 345 konjskih snaga (257 kW). Model sa V6 twin-turbo agregatom koji razvija 424 konjskih snaga (316 kW) se prodaje po ceni od 105.270 evra.

U svakom slučaju, model Maserati Levante Vulcano je dostupan ekskluzivno u mat “Grigio Lava” boji. On dolazi sa Nerissimo paketom opreme. To znači da su neki detalji ofarbani u crnu boju, kao na primer, završeci izduvnih cevi. Tu su i felne veličine 21 cola, Brembo kočnice sa crvenim kočionim kleštima i slično.

Klijenti, za enterijer ovog ograničenog izdanja Levante Vulcano, mogu birati između crne kože sa crvenim šavovima ili crvene kože sa crnim šavovima. Tu su i logo trozupca na naslonima za glave, detalje od ugljenikovih vlakana i specijalna plastika.

Na ovom modelu su kao standard dostupni LED Matrix adaptivni farovi, prednji i zadnji parking senzori i sistem privlačenja vrata. Tu je i premijum Bowers&Wilkins ozvučenje, prednja sedišta su elektronski podesiva i dolaze sa grejačima i ventilacijom. Tu je i elektronski podesivi sportski volan.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery