Predstavljamo

Predstavljen je i „osveženi“ Audi RS4 Avant!

Dizajnom podseća na svog "velikog brata", model Audi RS6

Audi RS4 Avant
3.02KPregleda

Predstavljen je i osveženi Audi RS4 Avant. Kao što smo i očekivali, on izgleda kao manja verzija najnovije generacije modela Audi RS6 Avant.

Audi RS4 Avant

Ono po čemu se „osveženi“ Audi RS4 razlikuje u odnosu na trentni model jestu unapređeni LED farovi. Takođe, kao opcija su dostupna Matrix LED svetla. Pored toga, ističe se još i „singleframe“ maska (gril) zahvaljujući kojoj ovaj model izgleda šire. Maska ima „Honeycomb“ dizajn.

Modifikacije je teže uočiti sa bočnih strana. Međutim, predstavnici proizvođača iz Ingloštata navode da su lukovi iznad točkova za 30 mm širi nego kod standardog A4 Avant modela. Promene na zadnjem delu automobila su ograničene na unapređene svetlosne jedinice, novi branik i novi dizajn difuzora.

Što se enterijera tiče, u njemu se ističe novi MMI ekran osetljiv na dodir dijagonale 10,1 inča. Tu je i prelepa „Virtual Cockpit“ digitalna instrument tabla, ali i volan sa ravnim dnom koji je presvučen alkantarom.

Ispod haube modela Audi RS4 Avant krije se poznati nam twin-turbo 2.9-litarski V6 agregat. On razvija 444 konjskih snaga i 600 Nm obrtnog momenta. Zahvaljujući tome, ovaj model iz mesta do 100 km7h ubrzava za 4,1 sekundu.

Audi RS4 Avant

Prodaja ovog modela u Evropi će početi krajem meseca, a početna cena je će biti 81.400 evra.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery