Vesti

Povodom Sajma turizma 20% popusta na Sava Putno osiguranje

PR Saopštenje

SAVA osiguranje
550Pregleda

Sava osiguranje, povodom Sajma turizma organizuje specijalnu sajamsku akciju za Putno osiguranje. Sajam turizma se održava u Beogradu od 21. do 24. februara 2019. godine. 

SAVA osiguranje

Posetiocima Sajma turizma, Sava osiguranje će omogućiti da, na svom štandu broj 2220 u hali 2, na nivou A, nakon registracije preko webshop aplikacije dobiju Promo kod sa kojim ostvaruju 20% popusta na premiju osiguranja, prilikom kupovine polise Putnog osiguranja.

Dobra vest i za one koji ne budu u mogućnosti da dođu na Sajam turizma. Oni će u istom periodu moći da preko sajta Sava osiguranja preuzmu Promo kod.

Popust od 20%, odnosno dobijeni PROMO KOD može se iskoristiti za kupovinu jedne polise Putnog osiguranja.

Promo kod se može dobiti samo u toku trajanja akcije, od 21-24. februara. Međutim, kako većina građana još uvek nije odabrala termin i destinaciju za svoje letovanje ili neko drugo putovanje, omogućeno je da Promo kod mogu iskoristiti do 30.06.2019. godine i tako sebi obezebede povoljniju polisu Putnog osiguranja do početka letnje sezone.

Detaljnije informacije i uslovi Putnog osiguranja nalaze se na stranici: https://bit.ly/Sava-putovanje

Sava osiguranje poziva sve posetioce Sajma turizma, kao i građane koji planiraju da putuju u narednim mesec ima, da iskoristite ovu jedinstvenu priliku i obezbede na jednostavan i brz način povoljno osiguravajuće pokriće za individualno ili porodično putovanje.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery