Vesti

Polestar 2 će premijerno biti predstavljen 27. februara!

Nova tizer fotografija

Polestar 2 Tizer
1.53KPregleda

Polestar uveliko vodi tizer kampanju za svoj novi, potpuno električni model po imenu Polestar 2. Juče je objavljena još jedna tizer fotografija zadnjeg dela tog automobila koja otkriva njegove LED svetlosne jedinice.

Polestar 2 Tizer

Na novog fotografiji vidimo da će Polestar 2 imati LED svetlosne jedinice i na zadnjem delu. One su dizajnirane tako da podsećaju na klešta jastoga. Takođe vidimo i da će one biti povezane LED svetlosnom linijom koja se prostire celom širinom zadnjeg dela.

Polestar 2 će biti prvi potpuno električni model (drugi model ukupno) ove švedske kompanije. On će imati formu kupea sa petoro vrata i slične dimenzije kao Tesla Model 3. Pretpostavlja se da će mu upravo taj model američkog proizvođača biti glavni konkurent na tržištu.

Izveštaji sugerišu da će Polestar 2 imati par električnih motora koji će ukupno razvijati 395 konjskih snaga. Takođe se navodi da će ovaj model sa jednim punjenjem moći da pređe do 500 kilometara.

Predstavnici kompanije Polestar su već otkrili da će njihov novi model postati prvi serijski automobil na svetu koji će imati potpuno novi Android HMI infotejnment sistem kompanije Google.

Zvanična premijera će biti održana putem interneta 27. februara. Javna premijera se očekuje na Sajmu automobila u Ženevi.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery