Vesti

Pogledajte kako ubrzava BMW X7 M50d!

Dokaz da dizelaši nisu samo ekonomični

BMW X7 M50d
3.6KPregleda

Oni koji kupuju BMW X7 retko će voziti svoj novi automobil do maksimuma. Međutim, nije loše znati za šta je sve ovaj model sposoban. Upravo je taj BMW X7 M50d prikazan na ovom video snimku, gde možemo videti kako on ubrzava i postiže maksimalnu brzinu.

BMW X7 M50d

Ispod haube modela BMW X7 M50d krije se trolitrski, redni šestocilindraš koji ima četiri turbo punjača. Taj agregat razvija ukupno 394 KS i 760 Nm obrtnog momenta. Prema zvaničnim podacima kompanije bavarskog proizvođača, od od 0 do 100 km/h ubrzava za samo 5,4 sekundi.

Na testu u realnim uslovima, sa uključenom „Launch Control“ funkcijom, BMW X7 M50d iz mesta do „stotke“ ubrzava za 5,58 sekundi. I te kako impresivno za automobil težak 2.460 kilograma, zar ne?

Sa papučicom gasa pritisnutom sve „do daske“, BMW X7 M50d postiže maksimalnu brzinu od 260 km/h. Naravno, i to je brzina kojom se retko gde može ići, osim možda na nemačkom Autobanu i nekim stazama. U svakom slučaju, bezbednost je uvek na prvom mestu.

BMW X7, ali u 30d konfiguraciji, je bio na testu naše redakcije. Šta o njemu mislimo, možete pogledati na video snimku ispod teksta.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery