Vesti

Paklene ulice – Hobs i Šo (Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw) u bioskopima od 1. avgusta!

Pratite naše društvene mreže, pri kraju meseca ćemo deliti karte za ovaj film!

Hobs i Šo
6.5KPregleda

Iako će glumci Dvejn “The Rock” Džonson i Džejson Stetam preskočiti deveti deo filmske sage “Fast And Furious” (Paklene ulice), oni su dobili svoj spin-off film nazvan “Hobbs & Shaw” (Hobs i Šo). Taj film će se u našim bioskopima naći od 1. avgusta ove godine. Deveti nastavak filma Paklene ulice  očekuje se sledeće godine. 

Hobs i Šo

Osam filmova iz sage Paklene ulice (Fast & Furious) zaradili  su skoro 5 milijardi dolara širom sveta. Međutim, deveti deo tog filma je stavljen na „pauzu“, jer franšiza sada predstavlja potpuno novi projekat. U njemu Dvejn Džonson i Džejson Stetam repriziraju svoje uloge Luka Hobsa i Dekarda Šoa.  Upravo po njima je film i dobio ime „Hobbs & Shaw“ (Hobs i Šo).

Hobs i Šo

Pročitajte i: Filmovi za ljubitelje automobila i Filmovi za ljubitelje automobila 2

Sve otkad su se predstavnik zakona, krupni Hobs (Dvejn Džonson), odani agent tajne američke diplomatske službe i odmetnik koji ima probleme sa zakonom Šo (Džejson Stetam), bivši operativac elitnih jedinica britanske vojske, prvi put upoznali u filmu Paklene ulice 7, 2015. godine, njih dvojica ne prestaju da razmenjuju uvrede i teške udarce u pokušajima da  savladaju jedan drugoga.

Glavni negativac je unapređeni sajber-genetski anarhista po imenu Brikston (Idris Elba). On se dokopa tajne biološke pretnje koja može da zbriše čovečanstvo zauvek. Takođe, angažuje i briljantnog, neustrašivog i nestašnog MI6 agenta (Vanesa Kirbi), koja je zapravo sestra Dekarda Šoa. Upravo zbog pretnje čovečanstvu, dva zakleta neprijatelja Hobs i Šo moraće da se udruže sa jednim ciljem. To je da savladaju jedinog čoveka koji je možda opasniji i od njih dvojice.

Hobs i Šo

Film Hobs i Šo eksplozivno otvara novo poglavlje u filmskom univerzumu Paklene ulice. Scene su snimane širom planete, od Los Anđelesa preko Londona pa sve  do toksičnih predela Černobila i raskošne lepote Samoe. Naravno, očekuje se da pored glumaca veliku pažnju publike privuku i neki od najperformantnijih i najegzotičnijih automobila na svetu. Film će svakako biti prepun scena jurnjava sa automobilima, velikim kamionima i sl… A tu je i ni manje ni više nego McLaren 720S! Da li će  u filmu biti i scena borbe? Naravno.

Pratite Vrele Gume društvene mreže i sajt, jer ćemo pred kraj meseca deliti karte za ovaj film!

O filmu:

Režija: David Leitch

Uloge: Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elba, Vanessa Kirby, Helen Mirren

Scenario: Chris Morgan

Žanr: Akcioni triler

Studio: Universal Pictures

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery