Vesti

Otvorena nova EKO pumpa u Beogradu!

PR Saopštenje

Nova EKO pumpa u Beogradu!
5.78KPregleda

U sklopu modernizacije poslovne mreže, kompanija EKO Serbia, članica poslovne grupacije Hellenic Petroleum, otvorila je novu benzinsku stanicu u Beogradu. Nova pumpa se nalazi na na adresi Vodovodska bb, opština Čukarica.

Nova EKO pumpa u Beogradu!

Ovo je 56. EKO benzinska stanica u Srbiji. Izgrađena je u skladu sa najmodernijim tehnološkim, bezbednosnim i ekološkim standardima. Novi objekat se dodatno odlikuje redizajniranim izgledom. On je uz sve postojeće prateće sadržaje još više prilagođen, pre svega zahtevima i očekivanjima vozača.

Tu su i moderno opremljeni market, besplatni internet, sveža kafa i besplatna usluga sigurnosne provere automobila. To je samo deo sadržaja na raspolaganju svim vozačima 24 sata dnevno. Sve kupce goriva, povodom  otvaranja, očekuju i pokloni pripremljeni specijalno za njih.

Nova EKO pumpa u Beogradu!

Na novoj lokaciji, vozače očekuje prepoznatljivo visoki kvalitet goriva premium kategorije – Diesel Avio, visokooktanski benzin Racing Formula 98, ali i Ekonomy goriva i autogas koji su dostupni na najsavremenijim dvostranim multipleks automatima za točenje goriva.

Ono što EKO mrežu čini jedinstvenom jeste usluga koju pružaju njihovi zaposleni, kao i program lojanosti – Smile klub, a koji su sada još bliži vozačima koji žive i rade u ovom delu Beograda.

Nova EKO pumpa u Beogradu!

Ponuda poklona za članove EKO Smile kluba je takođe spremna, a svi vožači i posetioci koji još nisu članovi kluba moći će da se učlane popunjavanjem formulara na novoj benzinskoj stanici.

Nova EKO pumpa u Beogradu!

PR Saopštenje: EKO Serbia

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery