AktuelnoNautikaVesti

Otvoren sajam nautike, lova i ribolova

2.97KPregleda

Isplovi, zabaci i ulovi

 

 

Danas je pod kupolom Hale 1 Beogradskog sajma, Uroš Kandić, državni sekretar u Ministarstvu turizma i omladine, otvorio Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova .

 

 

 

 

Pod već poznatim sloganom „Isplovi, zabaci, ulovi“ na Beogradskom sajmu je otvoren 43. sajam nautike, lova i ribolova, specijalizovana regionalna manifestacija namenjena ljubiteljima i korisnicima svih vrsta plovila, sportova na vodi i ronjenja, opreme za lov i ribolov, nautičke, kamp i outdoor opreme. Sajam je tokom prethodnih decenija postao nezaobilazan promotor i promoter kontinentalne nautike na prostoru Jugoistočne Evrope.

 

 

 

Uz već tradicionalnu izložbu lovačkog i ribolovačkog „alata“ i opreme, ovogodišnji sajam nautike ostavlja utisak da ova grana turizma i rekreacije na našim prostorima dobija sve veći zamah.

 

 

 

Na sajmu su zapaženi nastupi desetak velikih nautičkih brendova, proizvođači vanbrodskih motora ali i ponuda iz električnih motora za čamce.

 

 

 

Uz prestižne jahte i glisere, primetno je prisustvo i nekoliko domaćih proizvođača koji su sve bliži svetskom nautičkom standardu.

 

 

 

Sajam nautike se održava u Hali 1 Beogradskog sajma i traje do nedelje, 10. aprila. 

 

 

 

 

BONUS PLUS: Vozili smo monstruma po Savi 

 

 

 

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery