Vesti

„Osvežen“ je i Audi Q7!

Od sada sa novom tehnologijom i izmenjenim dizajnom...

Audi Q7 Facelift
2.28KPregleda

Audi Q7 je poprilično „osvežen“ za 2020. godinu, a na evropskom tržištu će se naći već od sredine septembra.

Audi Q7 Facelift

Spoljašnji dizajn je u velikoj meri izmenjen. Na prime, na prednjem delu se sada ističu novi farovi koji su dostupni sa opcionalnom HD Matrix LED tehnologijom sa laserskim svetlima. Audi je restilizovao i zadnji deo modela Q7, te se na njemu sada ističe hromirana „lajsna“ koja povezuje zadnje svetlosne jedinice. Svetla su dostupna sa različitom grafikom.

Ono što je možda značajnije od promena na dizajnu jesu promene ispod karoserije. Tu je sada elektromehanička stabilizacija, koja je dostupna kao opcija. Zahvaljujući tome su smanjeni potresi karoserije prilikom vožnje na neravnom putu. Kada automobil ulazi u krivinu sistem značajno spušta karoseriju.

Novi Audi Q7 je opremljen i upravljanjem svim točkovima koji okreće zadnje točkove za 5 stepeni u suprotnom pravcu od prednjih točkova pri malim brzinama, dok ih pri velikim brzinama usmerava u istom pravcu. Tu je i adaptivno vazdušno vešanje.

U zavisnosti od tržišta Audi Q7 će se prodavati sa trolitarskim dizel agregatom koji razvija 228 i 282 KS. Kupcima će biti dostupan i trolitarski benzinski agregat 335 konjskih snaga. Kasnije će se paleti motora pridružiti i hibridni model. Svi agregati su povezani sa osmostepenim Tiptronic menjačem i stalnim pogonom na svim točkovima. Tu je i električna mreža od 48 volti.  

Modifikovan je i enterijer. U njemu se sada nalazi najnovija verzija MMI infotejnment sistema sa par velikih ekrana na sredini komandne table. Tu je i Audi Virtual Cockpit sa HUD (Head-Up ekranom) koji je dostupan kao opcija.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery