AktuelnoPRVesti

Obnavljaju se letovi za SAD

KLM
1.05KPregleda

SAD su nedavno objavile da će od početka novembra vakcinisanim putnicima iz EU i Velike Britanije biti odobren ulazak 

 

Sa  druge strane, holandska vlada je takođe odlučila da povuče ranije najavljene propise o karantinu za vakcinisane putnike iz SAD-a. U svetlu navedenih odluka, KLM Royal Dutch Airlines najavljuje da će, počev od 7. decembra, avioni ove avio-kompanije ponovo leteti za Las Vegas i Majami.

 

KLM poziva putnike koji su prethodno rezervisali letove na ovim destinacijama, da kontaktiraju avio-kompaniju kako bi besplatno promenili svoje rezervacije.

 

Putnicima iz Srbije će tako biti olakšan pristup navedenim destinacijama, pošto će KLM od kraja oktobra povećati broj nedeljnih letova iz Beograda za Amsterdam sa 7 na 12. 

 

Takođe, počev od zimskog reda letenja, KLM uvodi letove za četiri nove destinacije: Kankun (Meksiko), Port of Spejn (Trinidad i Tobago), Bridžtaun (Barbados) i Mombasa (Kenija).

 

 

Visoki higijenski standardi i fleksibilna politika rezervacija

Prioritet KLM-a je bezbednost putnika. Avio-kompanija je uvela niz zaštitnih mera u svakoj fazi putovanja, počev od aerodroma, preko ukrcavanja, pa do samog leta. Zato je KLM dobio APEX-ov Dijamantski sertifikat za mere zaštite zdravlja na letu. Time je KLM postao jedna od vodećih avio-kompanija po pitanju higijene i zdravstvene bezbednosti putnika.

 

Fleksibilna politika rezervacija omogućava putnicima da besplatno promene svoju rezervaciju ili dobiju povraćaj novca. Takođe, KLM Royal Dutch Airlines je zadržao svoj APEX (the Airline Passengers Experience Association) status avio-kompanije od pet zvezdica, dodeljen na osnovu ocena putnika.

 

Boeing 787-10 Dreamliner KLM Fly Responsibly

 

Počev od decembra KLM će iz Amsterdama leteti Majami utorkom, petkom i nedeljom. Za Las Vegas letovi će biti utorkom, četvrtkom i nedeljom.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery