Vesti

Novi VW Touareg u izadnju kompanije ABT Sportsline!

VW Touareg ABT Sportsline
2.49KPregleda

Tjuning kompanija ABT Sportsline je danas predstavila svoju verziju nove generacije modela VW Touareg.

Volkswagen Touareg je jedan od modela koji stalno posećuje radionicu tjuning kompanije ABT Sportsline još od kada je premijerno predstavljen pre 16 godina. Naravno, ne postoji nikakav razlog da se ta tradicija ne nastavi i sa novom, trećom generacijom.

Predstavnici tjuning kompanije su naveli da su na trolitarski TDI agregat instalirali svoj ECU. Zahvaljujući tome izlazna snaga modela Touareg je skočila sa 282 „konja“ (210 kW) i 600 Nm obrtnog momenta na 325 „konja“ i 650 Nm obrtnog momenta.

Pročitajte i: TEST: VW Touareg III 3.0 V6 TDI 4MOTION

Naravno, ova kompanija ne bi bila to što jeste da se ne potrudi i oko točkova. Iz tog razloga, Touareg kog vidite na fotografijama ima sportske felne veličine 22 cola iz GR serije. Naravno, ako kupci to žele, mogu odabrati i druge felne ove tjuning kompanije.

Kada je reč o enterijeru, tu nema bitnijih promena (bar za sada). Međutim, kada se otvore vrata tu su nova svetla koja projektuju ABT logo na tlo ispod vrata.

To je otprilike sve što se tiče ove tjuning verzije modela Touareg. Ipak je reč o novom SUV modelu, pa tako u budućnosti očekujemo još tjuniranih varijanti. Do tada uživajte u fotografijama i u komentarima nam pišite šta mislite o ovom modelu.

VW Touareg ABT Sportsline

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery