Vesti

Novi TV spot za novi Lexus RX snimljen je u Beogradu!

Redizajnirani Lexus RX krenuo je u osvajanje svetskog tržišta reklamom koja je snimljena u Beogradu

TV spot Lexus - Most na Adi
3.09KPregleda

Lexus je nedavno krenuo sa svetskom reklamnom kampanjom za redizajnirani model RX. Ono što je posebno interesantno za nas u Srbiji jeste činjenica da je TV sport za ovaj novitet kompletno snimljen tokom leta u Beogradu i okolini. 

TV spot Lexus - Palata Albanija

Bila je to prava „holivudska“ filmska produkcija… S velikim brojem specijalista u pratećoj ekipi (120) i još većim brojem statista (250). Za potrebe snimanja korišćeno je puno lokacija. Izdvaja se Avala, Kalemegdan i novi Most na Adi. Isto tako, spot je sniman i ispred Skupštine Republike Srbije i Skupštine grada (Stari dvor), Terazije, Palata Albanija, Bulevar Kralja Aleksandra, Kralja Milana, Svetozara Markovića, 1300 Kaplara, Avalski put…

TV spot Lexus

Reditelj je proslavljeni Salomon Ligthelm. Direktor fotografije je Nicolas Karaktsanis, dok je scenario i koncept kampanje „Lexus – A Different Kind of Power“ osmislila agencija The&Partnership iz Londona.

Lokalni partneri Tuna Icon (specijalizovana servisna produkcija) i Tuna Fish (kreativna produkcija) angažovani su preko produkcijske kuće Stink iz Londona.

Novim spotom koji je snimljen u Beogradu, osveženi Lexus RX krenuo je u osvajanje tržišta.

TV spot Lexus - Skupština RS

PR Saopštenje: Toyota Srbija

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery