Vesti

Novi Audijev kompaktni, električni krosover stiže 2020. godine!

Audi E-Tron SUV
1.35KPregleda

Možda je Audi malo zakasnio u segment električnih SUV modela, s obzirom da je model E-Tron tek nedavno predstavljen. Međutim, taj model predstavlja samo početak plana električne ofanzive proizvođača iz Ingloštata. U planu je još jedan električni krosover.

Audi E-Tron SUV

Naime, Audi planira još jedan električni krosover. On će, ako je verovati izveštajima, biti veći od modela Q2 i manji od modela Q3.

Očekuje se da koncept tog modela bude predstavljen tokom sledeće godine, a da serijska verzija na tržište stigne 2020. godine. Takođe, za razliku od modela E-Tron, koji je baziran na MLB platformi, novi model će biti baziran na MEB platformi.

Tu platformu će koristiti brojna vozila Volkswagen grupacije, a ona je dovoljno fleksibilna da se nađe na modelima različitih dimenzija.

To znači da će Audijev novi električni krosover imati relativno malu cenu, jer će troškovi proizvodnje biti relativno mali. Procenjuje se da bi ovaj elektirčni krosover mogao da se prodaje po ceni od oko 33.000 evra.

Iako niko van kompanije Audi ne zna ništa o pogonskom sklopu, očekuje se da dizajn bude inspirisan konceptom E-Tron GT.

Napomena: na fotografijama se nalazi Audi E-Tron

1 Komentar

 1. Iskoristiću priliku da ovde napišem koliko je sajt nepregledan.
  Kad kliknem (kao na) najnovije vesti, pa da čitam u nazad, vidim da imaju dve novije, koje se ne vide na naslovnoj strani, ili u rubrici vesti.
  Spojili ste vesti, testove i sve ostalo u istu rubriku, ne mogu da vidim starije vesti/testove, bez da prolazim nazad kroz sve do sad vesti.

  Vesti sa starog portala uopšte ne postoje, a i ove nove se otvaraju uz puno grešaka na sajtu, a desi se i da učita praznu stranu bez vesti.
  Treba napraviti uputstvo za upotrebu sajta, da bih došao do nečeg za śta mi je pre trebao klik ili dva mišem.

  Jel ovo finalna verzija sajta, ili će biti još dorađivanja?

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery