Vesti

Neki i dalje pokušavaju da Tesla Model S napune… benzinom!

Tesla Model S na benzinskoj stanici
1.58KPregleda

Pomislili bi da i “vrapci na grani” znaju da se električni automobili kao što je Tesla Model S pune električnom energijom, a ne fosilnim gorivima. Međutim, ovde imamo dokaz da bar jedna osoba nije svesna te činjenice.

Naime, možda je osoba sa snimka zaboravila da se nalazi za volanom modela Tesla Model S. Možda je ona nesvesna činjenice da je gotovo “nečujni” automobil zapravo električno vozilo. U svakom slučaju, ona se zaustavila na benzinskoj stanici gde je pokušala da Tesla Model S natankuje benzinom.  Kao rezulat toga, nastala je jedna izuzetno komična situacija.

Sve je počelo kada je gospođa (gospođica) izašla iz automobila. Očigledno neupoznata sa vozilom, ona je kružila oko njega skoro ceo minut tražeći poklopac rezervoara za gorivo. Nakon toga je uspela da otvori poklopac i izvukla kreditnu karticu kako bi platila gorivo. Međutim, ono što nije znala jeste da je potraga za poklopcem “rezervoara” zapravo bila lakši deo ovog procesa.

Kao što je to slučaj kada se puni rezervoar svakog vozila sa SUS agregatom, ova dama je prinela crevo rezervoaru.  Na njeno iznenađenje, povezivanje creva sa automobilom nije bilo moguće. Naravno, to je zbog toga što Tesla Model S ima utičnicu. Očigledno zbunjena, ona je posmatrala utičnicu, i pomislila je da se poklopac rezervoara možda nalazi negde drugde na vozilu. Čak je otvorila i prtljažnik pre nego što je odlučila da nekog pozove i da, verovatno, pita za pomoć.

Oni koji su se tu našli su mogli da i dalje posmatraju ovu situaciju, ali je umesto toga jedan čovek prišao i objasnio je gospođi/ci u čemu je problem.

Na svu sreću pa nije odlučila da aktivira pumpu za gorivo dok je crevo bilo preko utičnice, jer je mogla da izazove požar.

 

Tesla in Gas station

三寶:奇怪,這輛特斯拉要怎麼加油呢?(影片來源:網路)#電動車 #加油站電瓶沒電只是其中之一!外媒整理出 10 個汽車無法發動常見原因http://auto.ltn.com.tw/news/11476/7連機車格都能停!這款都會小車好停車的關鍵在……http://auto.ltn.com.tw/news/11474/3

Posted by 自由時報汽車頻道 on Sunday, December 16, 2018

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery