AktuelnoVesti

Najava 1.151 epizode emisije Vrele Gume

1.56KPregleda

Može li Toyota Yaris Hibrid opravdati cenu od 28.000 evra? Dešavanja iza kulisa Eko Acropolis relija! Renault Estafete

 

Danas malo iza podneva, ekskluzivno na NovaS TV dobro ste došli da pogledate još jedno izdanje emisije Vrele Gume sačinjene u potpunosti od autorskih priloga.

 

 

Počinjemo je kao i obično test recenzijom našeg urednika koji je pokušao da odgovori na pitanje zašto su automobili sve skuplji i može li Yaris Hibrid Panoramic HUD u punom paketu opreme opravdati cenu od 28.000 evra.

 

 

 

 

U nastavku, sa Peloponeza Miroslav je odlučio da promeni fah tako što je prešao među najbolje svetske WRC reliste. Gledaoci će imati priliku da vide šta se sve dešavalo na sceni ali i iza kulisa EKO Acropolis reliju koji je održan prošlog vikenda u Grčkoj.

 

Nautika

 

 

Lidija i Miodrag Piroški, neumorni putopisci, pravo su sa snimanja Planetarijuma na Kosovu i Metohiji, skoknuli do Dalmacije da naprave jedan krug pod jedrima između pučinskih ostrva. Bilo je tu svega pa i dobrog kuvanja…

 

 

Oldtajmer

I na kraju emisije, tek da ostane u duhu iskrenog hroničara automobilske istorije, Miroslav Šosberger nam predstavlja jedan Renault koji niko od nas nije video!

 

 

 

Zato budite uz Vrele Gume TV jer idemo uvek ispred vremena ali i pratimo i poštujemo istoriju.

 

NovaS, nedelja, 12.05

 

Sadržaj 1151. epizoda

Test: Toyota Yaris Hybrid Panoramic HUD

Sport: Eko Acropolis Rally 2022

Nautika: Skipersko-kulinarske tajne

Oldtimer : Renault Estafette

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery