AktuelnoVestiZanimljivosti

Muškarac iz Velike Britanije vozio duže od 70 godina bez vozačke dozvole!

1.35KPregleda

Nekako, vožnja neraskidivo ide s vozačkom dozvolom. Ne postoji zemlja na svetu koja dozvoljava vožnju na javnim putevima bez položenog vozačkog ispita. Međutim, jedan čovek je upravo to radio, i to od svoje 12. godine, da bi nedavno konačno bio uhvaćen.

 

Po postu na društvenim mrežama, koji je objavila policija iz Bulvela, osamdesettrodgodišnji muškarac u Mini Oneu je zaustavljen blizu prodavnice. Nije objavljeno kakav je prekršaj napravio, ali je reč o čoveku rođenom 1938.

 

Dakle, uspelo mu je da preko 70 godina vozi bez vozačke dozvole, a iz policije kažu da nikada nije imao incident u saobraćaju, nikada nije bilo koga povredio ili oštetio finansijski.

 

Suvišno je reći da je protivzakonito voziti bez vozačke dozvole. Međutim, ono što je neverovatno je da čovek vozi bez nje od svoje 12. godine.

 

Zaista je neverovatno da ga sve ove decenije niko nije zaustavio makar zbog rutinske provere. Naravoučenije? Ne isplati se voziti bez dozvole, jer će vas policija na kraju uhvatiti, pa makar to bilo posle 70 godina.

 

Vrele Gume

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery