970_250_eko
Tjuning

Mercedes G-Klase Brabus Adventure – za njega nema prepreke!

Novi tjuning paket za G-Klasu

Mercedes G-Klase Brabus Adventure
2.32KPregleda

Brabus Adventure je zapravo tjuning paket opreme namenjen Mercedesovoj G-Klasi. Njegova svrha je da unapredi off-road sposobnosti legendardnog nemačkog terenca, a to postiže povećanjem klirensa, vidljivosti, a u slučaju ovog G350d sa fotografija, i unapređenjem performansi.

Mercedes G-Klase Brabus Adventure

Da počnemo od vizuelnog. Naime, prva stvar koja se da primetiti na ovom modelu G-Klase sa Brabus Adventure paketom jesu veći usisnici za vazduh i vitlo. Takođe, vidimo i detalje od ugljenikovih vlakana. Ističu se još i dodatna svetla na krovu, ali i prostor za prtljag, takođe smešten na krovu. Tu su i Widestar proširenja na krilima iznad točkova. Zahvaljujući njima, G-Klasa sa oznakom 350d je za 10 mm šira. Tu su i Brabus Monoblock R alu-felne veličine 9,5Jx20 cola.

Zahvaljujući sportskim oprugama koje se mogu podesit, ova G-Klasa sada ima za 40 mm veći klirens. Time se unapređuju sposobnosti vožnje preko nepristupačnog terena. Tu je i ECO PowerXtra D35 modul zahvaljujući kojem redni šestocilindarski, turbo agregat zapremine tri litara sa ovog modela razvija dodatnih 43 KS i 60 Nm obrtnog momenta.  

Tako da ovaj Mercedes G-Klase 350d Brabus Adventure razvija ukupno 326 KS i 690 Nm obrtnog momenta. On iz mesta do 100 km7h ubrzava za 7,2 sekundi i postiže maksimalnu brzinu od 202 km/h. Tu je još i sportski izduvni sistem od nerđajućeg čelika.

Što se enterijera tiče, ističu se novi šavovi, ali i komponente od aluminijuma.

Da li vam se dopada ovaj paket opreme kompanije Brabus?

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery