Tjuning

Mercedes-Benz C-Klase u izdanju kompanije Wald International

Podseća na AMG C63

Mercedes-Benz C-Klase by Wald International
668Pregleda

Kompanija Wald International se bavi tjuniranjem automobila na jedan jako specifičan način. Naime, veliki broj njihovih projekata je takav da automobili na kojima rade završe izgledajući kao performantne varijante standardnih modela. Izuzetak nije ni ovaj tjuning paket za Mercedes-Benz C-Klase.  

Mercedes-Benz C-Klase by Wald International

Naime, ovaj paket je namenjen modelima W205 generacije koji su proizvedeni u period između 2014. i 2018. godine. Na fotografijama se vidi da zahvaljujući njemu, Mercedes-Benz C-Klase izgleda upečatljivo. Prema tome, nema nikakve sumnje da će se modeli sa ovim tjuning paketom isticati gde god da se pojave.

Naravno, sve počinje od prednjeg dela (lica) automobila. Tu se ističe masivna maska (gril) sa vertikalno postavljenim linijama. Zahvaljujući tome, ova maska podseća na one sa najboljih AMG modela današnjice. Tu su i redizajnirani branik i nova LED dnevna svetla. Novi su i pragovi i zadnji branik. Na zadnjem delu se ističe i difuzor sa čijih bočnih strana su smeštene izdvne cevi. Na samoj sredini difuzora nalazi se i još jedno “stop” svetlo.

Kako bi Mercedes-Benz C-Klase izgeldao još upečatljivije, smanjene su opruge, te je automobil postavljen bliže tlu. Tu su i nove felne.

Naravno, o ukusima se ne raspravlja, te će se nekima ovaj dizajn dopasti, a nekima sigurno neće. U svakom slučaju, ovaj tjuning paket predstavlja interesantan način za personalizaciju C-Klase. Detalji o ceni nisu poznati.

Da li se vama dopada ovaj tjuning paket kompanije Wald Interantional?

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery